Locatie:
Glow Art Lanaken : van Kerckhemstraat 24/2 3620 Neerharen
Ontvangst:
17.45. tot 22.00
Kosten:
50 euro / aspirantleden 65 euro
Lezing:
rondleiding op het terrein van Glow art

KERSTBIJEENKOMST 14 December

woensdag 14 december 2022

De bijeenkomst vindt plaats in het paviljoen van GLO'ART in Lanaken (B)

GLO’ART is een bijzondere locatie. Het is een plek waar kunstenaars uit de hele wereld - op uitnodiging - een maand lang gratis kunnen verblijven en werken. In ruil daarvoor laten zij kunstwerken achter, die te bezichtigen zijn in het park waarin ook het paviljoen gelegen is. Voordat we aan tafel gaan, zal een team van kunstkenners ons rondleiden door het park (let op: naaldhakken zijn niet handig..) en de galerieën. Het diner wordt verzorgd door een cateraar en de Maastrichtse zangeres Francine Recca & haar partner zullen het geheel omlijsten met sfeervolle life (dans)muziek.

Programma: (graag tijdig aanwezig zijn ivm strakke planning)
17.45 uur: ontvangst & aperitief
18.00 uur: welkom door de Art Director 
van GLO’ART, gevolgd door een rondleiding door het park 19.30 uur: diner in paviljoen; vast menu; vegetarisch alternatief mogelijk.*
22.00 uur: einde

(Beperkte parkeermogelijkheid bij de locatie; meer plek bij het nabijgelegen ‘La Butte Aux Bois’. Adres GLO’ART: Van Kerckhemstraat 24/2, 3620 Neerharen/Lanaken (B)

De bijdrage in de kosten voor dit kerstdiner hebben we voor leden en hun partner kunnen beperken tot €50 per persoonAspirant-leden zijn ook van harte welkomVoor hen zijn de kosten €65 per persoon (zij hebben immers nog geen contributie betaald). Het resterende bedrag zal uit onze reserves worden bijgepast. Gelieve je/jullie bijdrage over te maken op rekening NL78 RABO 0304 7085 34 van de LLL, met vermelding van je naam.

 Aanmelden graag z.s.m. en in elk geval vóór 1 december 2022 via de website of als dat (nog) niet lukt via de mail (ladiesleaguelimburg@gmail.com).

We hopen op een grote opkomst en we verheugen ons erop om 2022 samen op een passende wijze af te sluiten.