Lid worden

Ja, ik wil lid worden! Maar waarom? 

  • Ik ben een vrouw met ambities en ik heb plezier in mijn werk. Daarnaast wil ik mijn horizon verbreden, verrast worden en nieuwe, interessante vrouwen leren kennen.
  • Ik vind het inspirerend om met andere vrouwen te discussiëren over wat ons bezighoudt. 
  • Ik heb mijn eigen bedrijf en daar geniet ik van. Maar, af en toe is het ook gewoon lastig. Kon ik mijn dilemma's maar eens voorleggen aan andere vrouwelijke ondernemers.
  • Ik ben net gepromoveerd tot manager en daar ben ik trots op. Maar, ik vind het ook doodeng! Het zou mij echt helpen om zo nu en dan eens te kunnen sparren met andere vrouwen die dit al hebben meegemaakt. 
  • Ik heb veel ervaring opgedaan in mijn werkende leven. Nu is het tijd om mijn kennis en ervaringen te delen met andere vrouwen. Het zou mooi zijn als ik hen iets zou kunnen meegeven.
  • Ik heb mijn eigen onderneming en acquisitie hoort daar natuurlijk bij. Niet altijd even makkelijk. Ik geloof niet in koude acquisitie. Ik geloof wel in een netwerk van vrouwen die elkaar vertrouwen. Gunnen is dan een kleine stap.

Als je nu denkt “dat past bij mij”, dan ben je aan het juiste adres bij Ladies League Limburg. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die graag in contact komen met andere vrouwen. 

Wat kun je bij ons verwachten?

Wij organiseren 12 keer per jaar een netwerkavond in de regio Zuid- en Midden-Limburg. Een interessante lezing, een actieve workshop of een bedrijfsbezoek brengt ons zomaar aan het netwerken. We delen ervaringen, doen inspiratie op en krijgen nieuwe energie. We genieten daarnaast van elkaars gezelschap, een heerlijk diner en een goed glas wijn. We hebben hiervoor geen vaste plek, maar zoeken voor iedere bijeenkomst weer een mooie passende locatie. Zo blijft het een beetje spannend en laten we ons regelmatig verrassen. En als de plek ons goed bevalt, gaan we er op een later moment graag nog eens naartoe.

Onze avonden starten rond 18 uur en we proberen rond de klok van tien het officiële programma af te ronden. Regelmatig zijn er dames die het fijn vinden om nog even na te praten en een drankje te drinken. Hiervoor krijgen zij dan de gelegenheid.

Geregeld organiseren wij een leden- voor- ledenavond. Dit is dé gelegenheid om je eigen product of je nieuwe ideeën bij de andere leden onder de aandacht brengen.

Hoe word je lid en wat kost het?

Als je lid wilt worden, kun je onderstaand contactformulier invullen.Na toelating door het dagelijks bestuur kun je tijdens een periode van vier maanden minimaal twee bijeenkomsten bijwonen om te zien of je je thuisvoelt bij de Ladies League Limburg. Als dat gevoel wederzijds is, kun je je inschrijven als lid. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 170 per jaar. Daarnaast betaal je per keer een vaste bijdrage voor het diner.  

 

 
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.