Over ons

WAT DOEN WIJ?

Wij komen één keer per maand samen op steeds wisselende locaties in Zuid- of Midden-Limburg om met elkaar te eten, te praten, te lachen en ervaringen uit te wisselen. Bij elke bijeenkomst is er een speciale activiteit, zoals een lezing/presentatie, een workshop of een bedrijfsbezoek.  

Onze bijeenkomsten starten om 18 uur met een aperitief. Omstreeks 18.30 uur gaan wij aan tafel voor een gezamenlijk diner. Het inhoudelijk deel volgt om 20 uur. Soms draaien we de volgorde om en gaan we pas na de lezing aan tafel. Na afloop is er voldoende gelegenheid om met elkaar na te praten en te discussiëren.  

ONZE LEDEN

We streven naar een diversiteit aan vrouwen binnen onze club. We proberen een goede balans te vinden als het gaat om de achtergrond van onze leden. Verschillende leeftijden, opleidingen, culturen en beroepen: juist die verschillen maken de ontmoetingen interessant en spannend. 

WAAROM EEN VROUWENNETWERK?

Waarom een netwerk speciaal voor vrouwen? En waarom zou je daar lid van worden? Enkele van onze leden hierover:
 

    

Marleen van der Laan, Subsidieadviseur bij Zuyd Hogeschool:

“Eind negentiger jaren, in de vorige eeuw dus, ben ik lid geworden van de voorganger van Ladies League Limburg. Ik liep een enthousiaste Helen Ronner tegen het lijf op een receptie. Zij heeft me overgehaald om een keer naar een bijeenkomst te komen...
lees meer

Rita Kusters, voormalig teamleider Hotel Management School Maastricht: 

Voor mij betekent LLL een waardevolle ontmoetingsplek met zeer verschillende, maar altijd interessante vrouwen. Vooral de leden-voor-leden-bijeenkomsten vormen een bron van inspiratie: zo leuk om wat meer te horen en te leren van vrouwen die met heel andere dingen bezig zijn dan ikzelf. Natuurlijk geniet ik ook met volle teugen van de gezelligheid, de gesprekken en de etentjes. Kortom: ik ben al vele jaren lid en ik hoop dat nog een tijdje te blijven. 

Irene Janssen:

"Vanuit Maastricht vertrok ik jaren terug voor werk naar Brussel, maar al die jaren bleef ik lid van de Ladies League Limburg. De combinatie van heerlijk tafelen en goed gezelschap zorgt ervoor dat ik blijf komen: om te leren van de uiteenlopende sprekers en van elkaar, om ervaringen te delen, en om inspiratie op te doen om weer verder te komen met mijn ideeën en doelen...
lees meer