Lid worden

Ja, ik wil lid worden! Maar waarom? 

  • Ik ben een vrouw met ambities en geniet van mijn carrière. Maar die ambities heb ik natuurlijk niet alleen op zakelijk vlak. Ik zoek inspiratie, wil verrast worden en nieuwe interessante vrouwen leren kennen die dat ook willen.
  • Ik geniet er van om met andere vrouwen te discussiëren over datgene dat ons bezig houdt. Het is fijn om af en toe “oh ja, dat heb ik ook!’” te kunnen roepen en op een ander moment te mogen denken “blij dat mij dat niet overkomt, maar ik ben er voor je”.
  • Ik heb mijn eigen bedrijf. Ik wil nooit meer anders. Maar af en toe is het gewoon lastig. Kon ik mijn dilemma's maar eens voorleggen aan andere vrouwelijke ondernemers.
  • Ik ben net gepromoveerd tot manager en supertrots, maar vind het ook doodeng! Nu moet ik het waarmaken. Het zou mij echt helpen om zo nu en dan eens te kunnen sparren met andere vrouwen die dit al hebben meegemaakt. Denk dat het mijn ontwikkeling alleen maar een boost geeft.
  • Ik heb zoveel ervaring opgedaan in mijn bedrijf. Nu is het tijd om mijn ervaring te delen met andere vrouwen. Zou mooi zijn als ik hen iets zou kunnen meegeven.
  • Ik heb mijn eigen onderneming en acquisitie hoort daar natuurlijk bij. Niet altijd even makkelijk. Ik geloof niet in koude acquisitie. Ik geloof wel in een netwerk van vrouwen die elkaar vertrouwen. Gunnen is dan een kleine stap.

Als je nu denkt “ dat kon ik wel zijn!”, dan ben je aan het juiste adres bij Ladies League Limburg. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die iets willen toevoegen aan hun eigen leven. Of het nu op professioneel gebied is, of in jouw persoonlijke leven. Wij zijn er voor elkaar.

Wat kun je bij ons verwachten?

Wij organiseren 12 keer per jaar een netwerkavond in de regio Zuid- Limburg. Een interessante lezing, een actieve workshop of een bedrijfsbezoek brengt ons zomaar aan het netwerken. We delen ervaringen, doen inspiratie op en krijgen nieuwe energie. We genieten daarnaast van elkaars gezelschap, een heerlijk diner en een goed glas wijn. We hebben hiervoor geen vaste plek, maar zoeken voor iedere bijeenkomst weer een mooie passende locatie. Zo blijft het een beetje spannend en laten we ons regelmatig verrassen. En als de plek ons goed bevalt, gaan we er op een later moment graag nog eens naartoe.

Onze avonden starten rond 18 uur en we proberen rond de klok van tien het officiële programma af te ronden. Regelmatig zijn er dames die het fijn vinden om nog even na te praten en een drankje te doen. Hiervoor krijgen zij dan ruim de gelegenheid.

Eenmaal per jaar organiseren wij onze leden- voor- ledenavond. Dit is dé gelegenheid om je eigen product of je nieuwe ideeën bij de andere leden onder de aandacht brengen.

Hoe word je lid en wat kost het?

Als je lid wil worden, kun je onderstaand contactformulier invullen.Na toelating door het dagelijks bestuur kun je tijdens een periode van vier maanden minimaal twee bijeenkomsten bijwonen om te zien of je je thuisvoelt bij de Ladies League Limburg. Als dat gevoel wederzijds is, kun je je inschrijven als lid. De kosten van het lidmaatschap zijn € 135 per jaar.

 

NB: De Ladies League Limburg onderschrijft de Privacy Policy.