LLL naar 2025...

LLL naar 2025...

woensdag 08 juli 2020

TERUGBLIK 8 JULI 2020

Mijn herinneringen aan de julibijeenkomsten van LLL roepen een consistent beeld op, het regent altijd net op die dag! In de jaren 2012-2013-2014-2015-2016-2017, ik heb het nagekeken, regen regen en regen.

En het patroon zet zich voort want ook op 8 juli 2020 regent het. Maar er zijn maatregelen genomen om er toch een prettige avond van te maken. Onze gastvrouw Bianca Moonen ontvangt ons heel hartelijk in haar B&B The Horsman Inn in Nederweert, drankjes worden aangeboden en lekkere borrelhapjes staan klaar.

Voorzitter Linda neemt de tijd om de actiepunten die het bestuur voor de toekomst op papier heeft gezet toe te lichten en zij geeft de aanwezige leden de mogelijkheid om hun visie in te brengen. Tevens doet Linda een oproep  aan de leden om een bijeenkomst te organiseren. 

Vanwege de lage temperatuur en de regen is besloten niet in de tuin van Bianca een hapje te eten maar is er voor ons gereserveerd in het Pannenkoekenhuis in Ospel. Maar voordat we daarheen vertrekken nemen we nog een kijkje in de mooie en smaakvol ingerichte gastenkamers van de B&B van Bianca.

In het Pannenkoekenhuis zitten we op gepaste corona-afstand van elkaar en ontstaan er meteen spontane gesprekjes. Er is altijd genoeg gespreksstof bij onze dames.  Een doosje bonbons en een dankwoordje van Linda voor Bianca sluiten de avond af.

Marie-Thérèse Beckers

 

PS: De slides die deze avond gepresenteerd werden naar aanleiding van de brainstorm van 9 juni zijn bijgevoegd.