Mindfullness van Carla Spitz bij RABO in Bocholtz

Mindfullness van Carla Spitz bij RABO in Bocholtz

donderdag 16 april 2015

LLL lid  Carla Spitz is (loopbaan)coach, begeleider bij stressklachten en Mindfulness-trainer en heeft  na het diner een workshop Mindfulness gegeven. www.spitzcoaching.nl Zij werd hierbij geassisteerd door Anne Theunisse ook van Mindful Limburg. www.mindfullimburg.nl

LLL lid Mylene Spierts is werkzaam bij RABO adviescentrum in Bocholtz en verleende ons gastvrijheid in de monumentale boerderij. Het buffet werd verzorgd door Talentino.

Mindfulness wordt ook wel aandachttraining genoemd en heeft als doel om iedere keer weer contact te maken met zaken die zich in het hier en nu bevinden zonder hierover een oordeel te vellen. Maar door onze aandacht te trainen worden we ook meer bewust van gedachten en gevoelens die de stressreactie ongemerkt in gang kunnen zetten en leren we ons anders verhouden tot stress, angstgevoelens, vermoeidheid, onrust, slaapstoornissen, chronische pijn, piekeren en negatieve gedachten. Hierdoor kunnen we eindelijk meer rust in ons (altijd drukke) leven ervaren en meer ruimte creëren om te reageren op situaties.