Verslag virtuele eindejaars bijeenkomst 9 december 2020

Verslag virtuele eindejaars bijeenkomst 9 december 2020

donderdag 10 december 2020

Op 9 december 2020 moest zelfs onze eindejaarsborrel virtueel plaatsvinden.

Niet zoals we gewend zijn met feestelijke outfit en bubbels. Maar thuis achter de pc met eigen thee en een reep chocola van de LLL. Maar allé, ook zo konden we vragen hoe het met eenieder ging, even kort bij te praten maar ook om al vooruit te kijken naar 2021.

Er wordt uitgekeken naar weer een gezellige avond fysiek met elkaar, en de eerst keer dat dit weer kan vooral geen spreker maar gewoon praten, lekker eten en (verantwoord?) drinken. Gewoon weer even genieten!

Tot het moment dat dit weer kan is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Dat kan door virtuele bijeenkomsten met een spreker en een thema, virtuele pub quiz maar ook wandelen met elkaar in kleine groepjes. Genoeg ideeën dus!

Ook werd er nog even kort stil gestaan bij onze communicatie. Er wordt nogal verschillend gedacht over de weg die we als netwerk zouden moeten inslaan hiermee. We willen daarom in de komende weken graag alle leden raadplegen over de ambitie van ons netwerk. Dan kunnen we tijdens de komende ALV de uitslag hiervan met jullie bespreken en een besluit nemen over eventuele investeringen in communicatiemiddelen.

Onder het genot van een kop thee of koffie en met lekkere Tony’s Chocolonely chocola was het ook op afstand gezellig. Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!